Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2015

Τι ευτυχία να είσαι από την Κύπρο


Έμαθα πριν λίγο ότι έκοψαν τα φτερά του πελεκάνου στη Λεμεσό για να μεν πετά , μετά από παράπονα μυγιάχχιχτων που τον έβλεπαν να κυκλοφορεί στην πόλη.   Άσχημη χρονιά για τους πελεκάνους φέτος στην Κύπρο. Μιαν η τιτσίρα που τον ετράβαν που τα φτερά να της κάτσει και να την φωτογραφίσουν  , μιαν τωρά τούτοι. Εβάλαν τα ούλλοι με τα φτερά τους. Και την ελευθερία τους.

Είναι μάλλον οι ίδιοι εκείνοι που πυροβολούν περιστέρια, γάτες και επικαλούνται την καθαριότητα και την "υγιεινή".

Ναι, σαν την Κύπρον εν έσιει. Θαυμάστε τους. Έίναι υπέροχοι άνθρωποι, ξέρουν να διασκεδάζουν, έξω καρδιά που λέμε. Μα τι να λέμε τώρα. Να τις χαίρεστε και να τους χαίρεστε.

Μα εν ελέγχει κανένας καλέ τι γίνεται στο ζωολογικό κήπο;; Έπρεπε να βγάλει το θέμα στη φόρα το Κόμμα για τα ζώα για να το μάθουμε;; Ποιά εν η στάση των υπόλοιπων;; Αλλά εξίχασα, το να κόφκεις τα φτερά του άλλου εν το φόρτε μας στην Κύπρο. Συνήθης τακτική του συστήματος. To χαμογελαστόν παιδίν ο δήμαρχος, ο καρναβαλιστής, ο φίλος του λαού, εννα το αφήκει έτσι το θέμα;; Συμφωνεί με τούτην την βιαιότητα; Εμπλέκεται; Ποιός ηξέρει...Εν τζιαι διακοπές τωρά, εν τζιαι πυράες, σιωπάτε τζιαι άψετε τα έαρ κόντίσια, έπιαν σας ο καηλές, ολάν...


(Ήθελα να'ξερα ίντα σιέρκα επιάσαν μαχαίρι και έκοψαν τα φτερά του πελεκάνου. Και ποιος τον εβάσταν για να μεν τους φύει.

Μα γιατί να ρωτώ. Είναι κάποιοι από τους υπέροχους, τους έξω καρδιά, τους ωραίους τύπους).

Να σας χαίρεστε.(την κατάρα μου να έχετε)

 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες

Η λίστα ιστολογίων μου