Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015

Φράσεις και αντιφράσειςΝα γίνεται λόγος για επιδείνωση των καιρικών συνθηκών και να μιλάμε για βροχή τύπου καλοκαιρινό μπουρίνι και θερμοκρασία 15 βαθμών κελσίου.
Να γίνονται του κόσμου οι αποκαλύψεις για πολιτικά και οικονομικά σκάνδαλα, ικανά να ρίξουν κυβερνήσεις, και εμείς να ασχολούμαστε με το "δε βόης".
Να κωλόσύρνει ο άλλος τον σκύλο μέχρι θανάτου σαν την κακή μητριά στα παραμύθια, και να παίρνει ποινή ...2 μήνες, λες και εχρώσταν μαζεμένα εξώδικα για πάρκιγκ.
Να αποδεικνύεται ότι καμιά ξυρστική μηχανή δεν μπήκε σε κανένα κρόταφο και δεν  καθάρισε με το ζόρι κανένα σβέρκο κυπριακών καταθέσεων, αλλά να μην κουνιέται φύλλο.
Να μου αισθάνονται τζιαι οι Κυπραίοι  περήφανοι για τα νταηλίκια της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά όταν πρόκειται να ψηφίσουν στη Κύπρο να ψηφίζουν τους ίδιους λαπάδες ( παλι καλά που στην Ελλάδα οι ψηφοφόροι εν Ελλαδίτες και όχι Κυπραίοι).
Να υπάρχει μια ολόκληρη στρατιά ανέργων που βρίσκονται στα όρια κατάθλιψης καθώς, ιδίως οι κάποιας ηλικίας, τρέμουν στο ενδεχόμενο να βγουν από το σπίτι και να ακούσουν την ερώτηση ¨Πού είσαι τωρά" (τουτέστιν, που δουλεύκεις), να έχουν διαλυθεί τα πάντα, να εχουν κουτσουρευτεί μισθοί, συντάξεις, το ρεύμα να μας κόφκει αναδρομικά αμαρτίες, η οικονομία μας να πάει του θκιαόλου,  να μην υπάρχουν ούτε επενδύσεις ούτε ελπίδες ανάκαμψης με την Τρόικα να πηγαινοέρχεται σαν το κοράκι, και να ακούμε δηλώσεις  του προέδρου που το Αμαναμαν στο Μπαχρέιν, ότι όλα καλά, όλα ανθηρά.
Να τα γράφω , να αυτοπαροξύνουμαι τζιαι να γυρίζω πλευρό.


 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες

Η λίστα ιστολογίων μου