Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2009

Βρίσσεις;

"Μα εγώ πεινώ,μα εγώ διψώ, μα δεν διψώ, νυστάζω".

Πόσο με κουραζουν τα μούρμουρα τα πλάσματα, τα πουττοκλαμένα, που μια ζωή μας ζαλίζουν με βλακείες. ΚΌΡΗ ΜΟΥ! ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΝ ΤΟΥ ΜΟΛΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ, ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ! Τα κοπελλούθκια σου, τα φουστάνια σου,΄οι τζοιλιές σου, τα στομάσια σου, τα μαλλιά σου, τα λάθκια σου, τα ξύθκια σου! Δεν με κόφτει τί σου αρέσκει να φορείς, δε με κόφτει τί σου πάει, δεν με κόφτει που τα νύσια σου, δεν με κόφτει αν αγκαστρώθηκες! Και εμένα σταμάτα να μου κλαίγεσαι, μια χαρά τν πέρασες ολόκληρο το καλοκαίρι μέσα στις θάλασσες τζιαι εστήθηκες μου μαύρη κουζάλιν ομπρός μου!, Μεν τρίζεις λοιπόν ότι εν επήες ταξίδι τζιαι μεν παίρνεις τούτον το μίζερον το ύφος! Κανένας μας εν επήεν, ππαράς γιοκ, σιγά το νέο! Όσην ώραν έκαμνες ηλιοθεραπείαν εμπορούσες να κάμεις τις δουλειές σου, παρά που έρκεσαι τζιαι πρήζεις μας τα ότι εγέλασεν σου η μαυρού τζιαι πέρνει σου πολλά τζιαι έπιαεν την Κυριακήν άδεια (!) τζιαι δεν μεινίσκει να σου κάμει υπερωρίες για την ψυσιήν του τζιυρού της. Που να σε πνίξει ο Γάγγης τζιαι να σου ποφυσήσει λασπίλαν ο Γαρίλλης, ρα Γαρίλλα!Παράτα μας!
Συγνώμη για τη φρασεολογία, αλλα νευριάζουν τούτες ούλλες ρε παιθκιά!Ξεκινούν με ένα μούτρο μέχρι τα πατώματα και ασχολούνται με τρίχες και εσύ χαμογελάς γιατί φαντάζεσαι τον Οβελίξ να τους κλάνει μέσα στα μούτρα.

Και συνήθως, αυτού του είδους τα άτομα, επιλέγουν για ακροατές, άτομα με πραγματικά προβλήματα, για να τους πουν "κι εγώ έχω, μην νομίζεις, ξέρεις τί τραβώ εγώ;"

Μέχρι πόσο θα σιωπώ; Εν θα τους την αντινάξω καμιάν ώρα;Εννα αντέξω για πολλύν ακόμα;

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες

Η λίστα ιστολογίων μου