Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2009

Ανοιχτή έκκληση"Η μπλογκόσφαιρα σε διεθνές επίπεδο έχει να δώσει δείγματα κινητοποιήσεων που θα ζήλευαν ακόμα και οργανωμένα κόμματα.
Η πιο μεγαλειώδης παρέμβαση των μπλόγκερς στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα ήταν η μαζική υποστήριξη τους προς τον Μπάρακ Ομπάμα στις πρόσφατες εκλογές στις ΗΠΑ.
Σε πάρα πολλές χώρες πολλοί κοινωνικοί και πολιτικοί αγώνες βρίσκουν σημαντικό στήριγμα από τους μπλόγκερς".

Λεξηπένητας, "Δοκησισοφίες και εμπάθειες".

Ωραία λοιπόν! Γιατί δεν διεξάγετε μέσα από τα μπλογκς και το πολυμπλογκ σας μια εκστρατεία ώστε να δικαστεί η Τουρκία για όλα αυτά τα εγκλήματα που ένα μετά το άλλο αποκαλύπτονται και σοκάρουν το παγκόσμιο; Ανάπηρα παιδιά να εκτελούνται, αιχμάλωτοι να εκτελούνται εν ψυχρώ και να ρίχνονται σε πηγάδια, και άλλα τόσα που θα αποκαλυφθούν στην πορεία; Εικόνες που αποκλείεται να μην προκαλούν και σε σας αποτροπιασμό.
Με αυτή την ανάρτηση, απευθύνω λοιπόν έκκληση στους "μάστρους" της μπλογκόσφαιρας να διεξαγάγουν "πετίσιον" ώστε να δικαστεί η Τουρκία για όλα αυτά τα εγκλήματα. Τους προκαλώ να μας πείσουν ότι όντως οι μπλογκερς ΄μπορούν να παρέχουν στήριγμα στους πολιτίκούς και κοινωνικούς αγώνες και να έχουν "μεγαλειώδη παρέμβαση". Ιδού πεδίον δόξης λοιπόν. Χωρίς καμιά εμπάθεια, χωρίς καμιά ειρωνία, από το ταπεινό μου βάθρο, ζητώ από εσάς που έχετε την οργανωτική δύναμη και την πείρα, να ξεκινήσετε μια τέτοια εκστρατεία, ώστε να έχει και η κυπριακή η μπλογκόσφαιρα "δείγματα κινητοποιήσεων που θα τα ζήλευαν οργανωμένα κόμματα". Πιστεύω ότι αν ενωθούμε κάτι θα καταφέρουμε.

( αν αποδεχτείτε την έκκληση μου, δεν έχω πρόβλημα να διαγράψω την ανάρτηση ώστε να δοθεί στην προσπάθεια η εντύπωση της συλλογικότητας και της ομαδικότητας και να μην προσωποποιήσουν μερικοί την πρωτοβουλία αυτή).

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες

Η λίστα ιστολογίων μου