Κυριακή, 19 Ιουλίου 2009

Αναγκαία επεξήγηση

Άντε, άνοιξα και το άλλο το παράθυρο, μήπως κάνει ρεύμα. Φτάνει με τις αφιερώσεις, ευχαρίστησα με τον τρόπο μου δυο-τρείς από τους λίγους, αλλά εκλεκτούς αναγνώστες αυτού του μπλογκ, με ό,τι ακριβότερο και παλαιότερο διαθέτει η κάβα μου. Θεοδωράκη δια στόματος Μίλβα. Τέτοιο ηδύποτο δεν νομίζω να σας κέρασε άλλος τελευταία...

Τι με έπιασε και μένα με τους διεθνώς διατελούντας, αθκιασερούς επισκέπτες μου, από Ιταλία, Γερμανία, Αγγλία, Αργεντινή, ΝΑΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, Αυστραλία, ΝΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, από Αμερική, ΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ, από Αφρική (εντάξει το παράχεσα τώρα). Έβαλα που λέτε αυτό το μαραφέτι που σου λέει από που εξορμούν τα δύσμοιρα όντα που αποφάσισαν να θέσουν σε κίνδυνο την διανοητική τους ακεραιότητα και να διαφθείρουν την ηθική τους υπόσταση( "η μπλογκόσφαιρα είναι πάνω απ'όλα ήθος" ΄που λέει και κάποιος, στον πάνω μαχαλά).

Αριθμούς δεν θα παραθέσω (μην με κράξει ο Μαρίνος), αλλά να σας πω ότι με ανησυχούν ιδιαίτερα η Λεμεσός που συρρέει αθρόα, και το κλάσιμο που τρώω από Λάρνακα, Πάφο και Αμμόχωστο. Τελικά αυτοί οι Λεμεσιανοί, θητεύοντας κάθε καλοκαίρι στην Λεμεσιανή υγρασία και άπνοια, έχουν περισσότερες μαζοχιστικές τάσεις. Εγώ πάντως, έχω προηγούμενα με την συγκεκριμένη πόλη και καθόλου δεν με ευχαριστεί, κύριοι Λεμεσιανοί και Λεμεσιανές, που έρχεστε έτσι ακάλεστοι. Ναι, ακάλεστοι! Παρακαλώ, από δω και μπρος, όποιος Λεμεσιανός θέλει να μπεί, να ενημερώνει ένα μήνα προηγουμένως. Οι Λεμεσιανές 20 μέρες τουλάχιστον. Τι το κάναμε εδώ, πλατεία ηρώων;

Οι δε Λευκωσιάτες, να κάνουν λιγότερο θόρυβο, και να μην μιλάνε μεταξύ τους. Ενημερώνω τους δύο Λαρνακείς εκ της πλατείας Μάντισον ορμώμενους, ότι, μπορεί να με έχουν ακούσει να τραγουδώ και κάποτε να σκαρώνω στιχάκια, αλλά όχι, εδώ δεν είναι το πανηγύρι του κατακλυσμού.

Οι φοιτητές/φοιτήτριες, σπουδάζοντες εις Βρεττανία μεριά, άπειρον χρόνον διαθέτοντες εις καντουνομέτρημαν και μπογκεροπεριπολίες, παρακαλούνται να πληρώνουν στα διόδια 5 ευρώ, για τα έξοδα συντήρησης του μπλογκ ( δεν εκατάλαβα, για να είστε Αγγλία θα πεί το φυσάτε το παραδάκι, τα 5 ψωροευρώ για τη συνδρομή μου σας πείραξαν; Ε καλά, θα μου περισσέψουν, αλλά ξοδεύω και πολλά στο βάψιμο, μην το ξεχνάτε αυτό)

Ποιός απέμεινε να διώξουμε; Α, έχουμε και ένα σεβαστό αριθμό ορμώμενους εξ Αθηνών, τους οποίους ενημερώνω ότι αναγκαστικά θα μάθουν κυπριακά σ'αυτό το μπλογκ, καθότι η ιδιοκτήτρια αρέσκεται στο να μεταφέρει διαλόγους που ακούει στην καθημερινότητα της αυτούσιους εδώ, μετά από έλεγχο γνησιότητας από ειδική επιτροπή αργοσχόλων λαφαζάνηδων ( ΕΑΛ). Παρακαλώ τον ΕΝΑ/ΜΙΑ και μοναδικό/ή επισκέπτη/ επισκέπτρια εκ Πάφου, να μας γράψει και κανένα σχόλιο ώστε να καταλάβουν οι εξ Ελλάδος την έννοια της λέξης λαφαζάνης.

Οι δε εκ "Κοκκινοχωρίων, Παραλιμνίων, ποτζεί" ( που λέει και η Ρίτσα), καλά κάνουν και δεν μας επισκέπτονται και κατεβαίνουν στον Ανευ Ορίων, καθώς είναι μαθημένοι στην πατατοφαγία προφανώς. Εδώ το κατάστημα, και για τους επόμενους 6 μήνες, θα αποφεύγει τους υδατάνθρακες, και καλά κάνουν να μας αποφεύγουν κι αυτοί (και τα άμυλα τους).

Οι απανταχού πρόσφυγες, ιδίως αν είναι και με την Ανόρθωση, έχουν την συμπάθεια μας και αν διαμένουν στη Λεμεσό, παρακαλώ να μην μπαίνουν από την ίδια είσοδο για να μην τους κακοχαραχτηρίζουμε.

Όσοι διαμένουν σε χωριά, σε μικρά σπίτια στα λειβάδια, παρακαλούνται να ρίχνουν τα ντόρτια τους αλλού και να μην βροντοχτυπούν τις χάντρες.

Παρακαλούνται όλοι να εισέρχονται ευπρεπώς ενδεδυμένοι και να μην φωνασκούν.

Ο τελευταίος να κλείσει και την πόρτα..

Σας ευχαριστώ

Δοκησίσοφη

Να μη θυμάσαι στις οκτώ

Άντε κι αυτό αφιερωμένο στην ψυχή που με διαβάζει από την Ιταλία.

Αρνηση...

Μια ανάρτηση αφιερωμένη στους τακτικούς/ες, εκ Γερμανίας ορμώμενους επισκέπτες μου.


Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες

Η λίστα ιστολογίων μου