Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2009

Αμπελοφιλοσοφίες


Επειδή αύριο μεθαύριο οι ψυχές μας κάνουν πανιά που λέει κι ο Σεφέρης, ας πούμε τα λιγοστά μας λόγια όσο είναι καιρός. Είναι κρίμα τόση σοφία να την κρατάω για παρτη μου και να μην μοιράσω από τώρα την περιουσία μου σε φίλους δικαιούχους. Η περιουσία αυτή δεν είναι τίποτα άλλο από συμπεράσματα, έγκυρα και πολύ βοηθητικά. Έχουμε και λέμε:

1) Σε όσους με αγαπούν αφήνω εις γνώσιν τους ότι: α) τα πράγματα δεν οδεύουν ποτέ προς το καλύτερο, οπότε αυτό που ζούμε τώρα είναι καλύτερο απο αύριο. Χαμογελάστε.
2) Σε όσους αδιαφορούν αφήνω εις γνώσιν τους ότι:β) ποτέ καμιά ομάδα δεν κέρδισε υποτιμώντας τον αντίπαλο, η αδιαφορώντας γι'αυτόν όσο τιποτένιος κι αν φαινόταν.
3) Σε όσους με μισούν αφήνω εις γνώσιν τους ότι:γ) δεν αξίζει να χαλιέσαι για κάποιαν που γράφει την διαθήκη της σε μπλοκ δηλώνοντας στην ουσία ότι είναι απένταρη. Βρείτε καλύτερο άνθρωπο να φθονήσετε.

Καλήνύχτα παιδάκια μου. Φιλούμπες.

( κάτι οικοπεδάκια που αγόρασα στο φεγγάρι τα έβαλα εγγύηση για δυο-τρία καλά όνειρα, με εσάς εγγυητές αν θυμάστε -εκάτσετε πάνω χαχαχαχα)

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες

Η λίστα ιστολογίων μου