Τρίτη, 28 Απριλίου 2009

Γρίπη των χοίρων UPDATED

Ε, μια ζωή να μας πρήζουν για την συμβατότητα των ιστών και την ομοιότητα των ανθρωπίνων οργάνων με αυτά των χοίρων, ώστε να μας δικαιολογήσουν τις διαγενετικές συζεύξεις με σκοπό την αντιμετώπιση ασθενειών... Ε ΑΣ ΤΗΝ ΛΟΥΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥΤΗ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ! ( μην μου χαμηλώνετε τα σομπρέρος κύριοι Θεοί παρακαλώ...ξέρετε καλά ότι οι μεταλλάξεις και τα πειράματα δεν είναι παίξε γέλασε...)
Ένα νόμο της προκοπής για τα μεταλλαγμένα ( απαγόρευσης παραγωγής και διάθεσης....΄καλά εδώ η αναγραφη ότι πρόκειται για μεταλλαγμένα στάθηκε το πιο δύσκολο πράγμα του κόσμου) δεν αξιωθήκαμε να δούμε (μέχρι φέτος που αθυμήθηκεν η ρκα να βάλει ρομανίσι)..Ρε τόσος χαμός για τη σχέση κρεαταλεύρων στις τροφές των τρελλών αγελάδων, τόσα κακά, τίποτε...΄

Διαβάζοντας ψες το ποστ της σάηκ, συνειδητοποίησα ότι οι όροι άνθρωπος-ζώο, επιδημία-πανδημία ανασημασιοδοτούνται. Με ποιό τρόπο;

Καταρχήν έχουμε μια νόσο των ζώων να προσβάλλει ανθρώπους. Και από την άλλη έχουμε το ασυλλόγιστο και καταστροφικό κήδος των βιομηχανοεπιστημόνων να αυξήσουν την παραγωγή ( τροφές που παχαίνουν τα ζώα ευκολότερα με μεταλλαγμένα σκευάσματα) να προκαλούν αυτές τις ασθένειες των ζώων. Η (παρα)φύση εκδικείται, φέρνοντας ανθρώπους και χοίρους στην ίδια μοίρα. Και οι χοίροι, εκδικούνται επίσης γιατί δεν είναι ελευθεροι να μετακινούνται με λεωφορεία, αεροπλάνα και να βόσκουν ελεύθεροι στις σιχαμερές λάσπες του "πολιτισμού"μας. ( καλα εδώ το παράχεσα,όκ). Ανθρωπος-ζώο, σημειώσατε χ. Ισοπαλία.

Μια ασθένεια, φέρνει την ισότητα ανάμεσα σε φτωχούς και πλούσιους και στην περίπτωση των "πανδημιών", την ισότητα των ανθρώπων κάθε φυλής. Αυτό το ξέραμε. Αυτό που δεν αναρωτηθήκαμε, είναι ότι πλέον, στον όρο πανδημία, έχουμε να συνυπολογίσουμε και τους συγκατοίκους μας στη γη απο καταβολής κόσμου, στους οποίους συμπεριφερόμασταν ανέκαθεν σκληρά και απάνθρωπα ( σε άλλο ποστ θα γελάσουμε και με τους όρους "ανθρωπισμός"-"απάνθρωπο").

Τόσους αιώνες πριν, για χολέρες, για λέπρες , για μαύρους θανάτους ακούγαμε, αλλά το ζωϊκό βασίλειο για πρωτη φορά μπαίνει με τόσο θριαμβευτικό τρόπο στο προσκήνιο. Παλαιότερα, δεν μας αναφερόταν ΄πόσα κατοικίδια αγνόησαν τον κίνδυνο και πέθαναν αγκαλιά με τα αφεντικά τους, αγνοώντας τα "μέτρα πρόληψης". Καλά, ούτε και τώρα... Ως συνήγορος των ζώων στην μπλογκόσφαιρα (τελούσα και η ίδια είδος προς εξαφάνιση) ενίσταμαι! ( οκ , κόφκω το..)Απλά τώρα, τα πράγματα έχουν αλλάξει από άλλη άποψη:

Προσέξατε, αγαπητά μου παιδιά ,(χαχα..ποιον σας θυμίζω), ότι δεν χρησιμοποιείται πλέον ο όρος επιδημία αλλά οι όροι "νόσος" και "ιός". Ξεκινώντας με το σκάνδαλο των τοξινών ( με τον μακροπρόθεσμο καρκίνο να εκπροσωπεί την επερχόμενη "νόσο"), ήρθαμε μετα αντιμέτωποι μετά με τις τρελλές αγελάδες ( ποστ χοκ έργκο πρόπτερ χόκ;) με τον όρο "νόσος" να χρησιμοποιείται για πρώτη φορά, αφορώντας τόσο ανθρώπους όσο και ζώα ( και πάλι αιτία ήταν ο άνθρωπος και η σύσταση των τροφών των "μεθοριακών" "αυτιστικών"και μανιοκαταθλιπτικών -ΣΥΜΠΑΣΧΟΥΣΩΝ- αγελάδων με τα προβλήματα ισορροπίας και πονοκεφάλων). Κι όμως, η ισότητα δεν κρατάει για πολύ, αφού μετα, για τον ιό της άτυπης πνευμονίας, (που ήταν κι αυτός αποτέλεσμα επιστημονικών ακροβασιών και πειραμάτων), δεν μάθαμε ποτέ αν μεταδιδόταν στα ζώα. Καλά, όσον αφορά τον πανικό που είχαν σκορπίσει τότε και οι "φακέλλοι πίγκο "με τον ( εργαστηριακά κατασκευασμένο)άνθρακα, φυσικό να μην αναφέρονται τα ζώα, αφού τα περισσότερα΄δεν είναι παραλήπτες επιστολών. ( ξέρω όμως κάτι ΖΩΑ που είναι και αποστολείς και παραλήπτες κάποιων ωραιότατων εμπαθών επιστολών για τις οποίες θα σας μιλήσω άλλη φορά).

Που μείναμε; Α ναι, μετά, έχουμε τις ιδιαίτερα συμπαθείς σ'αυτο το μπλογκ κοτούλες, αλλά και όλα τα πουλερικά, που τις ρίχνει στό στρώμα μια θανατηφόρα γρίππη ( πριν να τους ρίξει η λεπίδα του σφαγείου το άλλο θανατηφόρο χτύπημα-η ποινή τους ήταν κομμένη). "Η νόσος των πουλερικών" λοιπών. Περάσαμε στα πτηνά. Κυνηγοί όλου του κόσμου γ****ε! Πολύ την χάρηκα αυτή την εξέλιξη με τους κυνηγούς να φοβούνται για πρώτη φορά και τα πουλιά να ξεθαρρεύουν και να πετούν ανέμελα.Επιστρέφοντας στον όρο "νόσος" παρατηρούμε ότι παλι έχουμε να κάνουμε με ένα συνυπολογιστικό όρο, αλλά αυτή τη φορά, η νόσος μοιάζει με βόμβα διασποράς. Ενώ πριν είχαμε να κάνουμε με υπέρβαρες αγελάδες ΄κλεισμένες σε φάρμες, σε απόσταση αναπνοής η μια με την άλλη, ακίνητες και περιορισμένες, μην τυχόν και χάσουν κανένα κιλό και χάσει ο παραγωγός λεφτά, χωρίς τη δυνατότητα να ταξιδέψουν ινγκόγνιτο ( ωραία παράσταση άκουσα, αυτή τη βδομάδα θα πάω να τη δώ) , αυτή τη φορά, έχουμε πετούμενα! Η δαμόκλεια σπάθη επικρέμαται επι των κεφαλών μας, με το χέσιμο των πουλιών στην κουρία μας, να φαντάζει θανατική ποινή!

Μετά η νόσος ανθρωπων και ζώων, αποκτά πολιτική χροιά μια και το παράνομο εμπόριο με τα κατεχόμενα, βάζει τα αγαθιάρικα αμνοερίφια μας κάτω από λεπίδα. Γενοκτονία κανονική! Πανικός, τρόμος,φρίκη αποτροπιασμός. Αυτή ήταν η "τρομώδης νόσος" που φτούρισε ιδιαίτερα στη νήσο των αγ(ρ)ίων.

Και τώρα οι χοίροι! Πλέον, δεν έχουμε το σκάνδαλο των τοξινών, όπου απλά έπρεπε να αποφεύγεις να καταναλώνεις τους τετράποδους συγκατοίκους μας και τα παράγωγά τους και να μην έρχεσαι μόνο σε επαφή με τα περιττώματα τους, όπως μας έλεγαν για τη νόσο των πτηνών (ποτέ δεν κατάλαβα, πως και γιατί κάποιος θα ήθελε να αγγίξει με γυμνά χέρια τσιλλαρκές, αλλά εν πάσει περιπτώσει). Τώρα, πρέπει να κρατάς απόσταση ασφαλείας από τους δίποδους συγκατοίκους σου! Χαχαχα, (σαρδόνιος γέλωτας), όλες οι αναίτιες προκαταλήψεις απέναντι στους φορείς του έητζ ( που μας έκαναν να τους φοβόμαστε και να πιστεύουμε ότι ο συναγελασμός μαζί τους ΄΄ηταν κολλητικός-ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ), πληρώνονται τώρα ακριβά. Ναι! Αν για τον ιό του έητς, η μόνη πρόληψη είναι η αποφυγή σεξουαλικής επαφής, τώρα, με την νόσο των χοίρων, κολλητική είναι και η αναπνοή και το άγγιγμα και (φευ) το φτέρνισμα άνευ χαρτομαντηλίου! Δεν παίρνουν μόνο τα ζώα την εκδίκηση τους αλλά και οι άνθρωποι λοιπον! Όλοι όσοι αφήνονταν σε Σπιναλόγκες να πεθάνουν, όσοι εγκαταλείπονταν στην μέση του πουθενά μακριά από τις πόλεις αβοήθητοι, όλοι μα όλοι. Και όπως΄είπα, μόνο αγαθά σκυλάκια και γατούλες αγνοούσαν τον κίνδυνο και έδιναν αγάπη (πιθανόν και άλλα "ζώα"δεν γνωρίζουμε)

Ολινόλ (αααααατσ):Μπορεί η νόσος των χοίρων ( χεχε, πήγα να πω η χοίρος των νόσων, όπως πέρσι που παρήγγειλα μια πίτα χοίρο γυρινό), να πρόκειται για πανικό απλά μεταδιδόμενο από το άνοιγμα της τηλεόρασης. Μπορεί να είναι μια προσπάθεια να εξαφανίσουν το συμπαθητικό ζώο από προσώπου γης γιατί συνωμοτεί με τους εξωγήινους εναντίον μας, μπορεί να είναι το κουδούνι του κινδύνου για την επιπολαιότητα και την επικινδυνότητα των γρήγορων ρυθμών παραγωγής και την προσπάθεια κέρδους, μπορεί να σημαίνει την κρίση στην επιστημονική εξειδίκευση (όπως είπα στην αρχή), μπορεί να έχει έρθει το τέλος της "νεκροφαγίας" τουτέστιν την κρεατοφαγίας, μπορεί απλά να πρόκειται για φάρσα.
Το σίγουρο είναι ότι επέρχεται η ισότης! ( το σίγουρο είναι ότι το θέμα με κούρασε και κλείνω εδώ με ένα τραγουδάκι:"Είιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιμαι ένα γουρουνάαααααααααααακι :ΔΙΚΟ ΣΑΣ!)

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες

Η λίστα ιστολογίων μου