Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2008

Το διαγραφέν σχόλιο μου στου Απόστολου


Τελικά καλά λένε, " φοβού τους υπό σου ευεργετηθέντας". Ιδίως όταν είναι κομπλεξικοί και αναζητούν εναγωνίως την αποδοχή από μια ομάδα ανθρώπων. Διαστρεβλώνουν σχόλια σου και φροντίζουν να διαγράψουν ό,τι εγραψες γιατί το χιούμορ τους είναι άγνωστη λέξη και η ανασφάλεια , κανόνας βίου.

Το παρακάτω είναι ένα διαγραφέν σχόλιο από το μπλογκ του Απόστολου.

" eisai kai megali psonara agori moy.
(mipos sou edwsan kamia periergi antiviwsi?)"


(ο ανθρωπίσκος ξεκίνησε να μας λέει για την γαστρεντερίτιδα του και μετά αυτολιβανιζόταν για το επίπεδο του μπλογκ του.Θεώρησε σωστό να διαγράψει ένα απλό πείραγμά μου ΄και να μου σύρει τα μύρια όσα:

"Δοκησίσοφη,

μάταια προσπαθείς. Όταν μιλούμε για συζήτηση, εσύ εξαιρείσαι. Ανθρώπους που τους έδιωξαν κακήν κακώς από όλα τα ελληνόφωνα ιστολόγια του πλανήτη (εθνικιστικά, ακελικά, αναρχικά), δεν μπορώ να τους σχολιάσω. Πήγαινε και ξέρνα το δηλητήριό σου αλλού. Καλή τύχη με τις μεταφράσεις. Εύχομαι στο επόμενο ριάλιτι σόου να σε επιλέξουν, για να κερδίσεις επιτέλους τη δόξα που αναζητάς."

Και η απάντησή μου που είναι θέμα ωρών να την διαγράψει:

"Χα! Μου έσβησες το σχόλιο για να το διαστρεβλώσεις! Αυτό αποδεικνύει αυτό που λες, ότι είσαι ψωνάρα και αυτολιβανίζεσαι. Μπορείς να μου πείς απο ποια εθνικιστικά και αναρχικά μπλογκς αποκλείστηκα?
Πάντως είσαι μεγάλη κουφάλα αγόρι μου και επιζητείς το χειροκρότημα σε κάθε σου βήμα.
Για ποστ που είναι απλά αναδημοσιεύσεις άλλων"
Πάντως ειλικρινά αναρωτιέμαι. Δηλαδή αν μου έσβησε ένα τέτοιο σχόλιο εγώ τί πρέπει να κάνω με αυτά του Μενέλαου?

Τέλοσπάντων, ευχαριστώ τον Θεό που δεν είμαι ανασφαλής σαν αυτόν και μερικούς άλλους. Δεν στερώ από κανένα το λόγο και δεν διαγράφω τίποτα.

Περαστικά σου κύριε κομπλεξάκια πατριώτη και σοσιαλιστή-τίποτε άλλο δεν θα μας πεις ότι είσαι? )

Αυτά..

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες

Η λίστα ιστολογίων μου